Szeretettel Üdvözöllek!

Küldj üzenetet! Tollforgató Irodalmi Lap: tollforgato.lap@gmail.com http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ Sziasztok! Új aloldalainkat is elérhetitek már a blogunkról is! Történelmi, írástörténeti és művészeti témákban is várom alkotásaitokat, publikációitokat! Színesíthetitek a lap kinézetét elemzésekkel, nyelvészeti munkákkal is! Az oldalakra várom mindazok jelentkezését, akik szívesen vennének részt egy interaktív blog megvalósításában is.. Helyet biztosítanék politikai-filozófiai és szociológiai írásoknak, régészeti és specializált történeti munkáknak is! Sikeres alkotást kívánok mindenki számára! Keressétek lapjainkat! http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ https://sites.google.com/site/tollforgatomuveszetilap/home https://sites.google.com/site/tollforgatotoertenelmilap/home Kellemes olvasást és kikapcsolódást kíván : Varga Éva ( Kékrózsa Bíborvirág) főszerkesztő

Keresés ebben a blogban

2018. október 2., kedd

Ellopott kutatóhajó, gyűjtés


Még mindig kerssük az ellopott kutatóhajót.... Qicksilver heavy duty 480 - as, 4, 80 m hosszú.










Tisztelt érdeklődők, partnereink, barátaink!



Az ellopott kutatóhajónk megkerülésének már nincs esélye. Nagyon érezzük a hiányát. Úgy döntöttünk, hogy gyűjtést szervezünk egy új gumihajó beszerzésére, amelyet az Argonauta Kutatócsoportnak vennénk.
Az adományoknak nincs alsó és felső határa. Ha több pénz gyűlik össze, akkor nagyobb hajó lesz, esetleg motorral, ha kevesebb, akkor egy kisebb csónaktest. A nagyobb csónaktest bruttó 800.000 Ft kerül, kisebbet, esetleg használtat 200.000 Ft körül is be lehet szerezni (a nagyobb a merüléseknél praktikus, a kisebb a szállítás esetén jó, egy elektromos motor pedig a Balatonon lenne nagyon hasznos).
Igazolást tudunk adni az adományról, illetve közzé tesszük az adományozó nevét, az összeget (ha kéri, akkor természetesen ez nem történik meg). Az adományokat a lenti számlára kérjük utalni. Szeretnénk 30 nap alatt dűlőre jutni, és látni, hogy kicsi, vagy nagy hajó lesz e a vége. a gyűjtés most indul.
Adataink:
Argonauta Víz alatti Kulturális Örökségvédelmi és Folyami Régészeti Kutatócsoport (Argonauta Kutatócsoport)
Számla adatok: MagNet Bank, Tulajdonos. Argonauta Kutatócsoport
Számlaszám: 16200182-00215235
Adószám: 18268221-1-43

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése