Szeretettel Üdvözöllek!

Küldj üzenetet! Tollforgató Irodalmi Lap: tollforgato.lap@gmail.com http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ Sziasztok! Új aloldalainkat is elérhetitek már a blogunkról is! Történelmi, írástörténeti és művészeti témákban is várom alkotásaitokat, publikációitokat! Színesíthetitek a lap kinézetét elemzésekkel, nyelvészeti munkákkal is! Az oldalakra várom mindazok jelentkezését, akik szívesen vennének részt egy interaktív blog megvalósításában is.. Helyet biztosítanék politikai-filozófiai és szociológiai írásoknak, régészeti és specializált történeti munkáknak is! Sikeres alkotást kívánok mindenki számára! Keressétek lapjainkat! http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ https://sites.google.com/site/tollforgatomuveszetilap/home https://sites.google.com/site/tollforgatotoertenelmilap/home Kellemes olvasást és kikapcsolódást kíván : Varga Éva ( Kékrózsa Bíborvirág) főszerkesztő

Keresés ebben a blogban

2012. június 20., szerda

Egy kis informálás


Kedves Ismerősöm!


A felmerülő problémák miatt a következő információt szeretném csokorban átnyújtani!


A legtöbb információt a Google +  szolgálatásban kapjátok tőlem, amennyiben ez mindenkit érintő információ.

A Facebook oldalain vagyok a legtöbbet, és ott kaphattok legtöbbet szakanyagot, mert ott már 600 -an vagytok a csoportban, és
természetesen több mint 1900-an juthattok közvetlen információhoz. Már, aki nem hepciás, és el bírja elviselni, hogy egy embertől
több információt lát, bár ott is meg lehet csillagozni fontos embereket, és el is lehet rejteni információkat, ha valaki nem kíváncsi rá.
Ezek az oldalak nem kormányoldalak.. Én programoztam annak idején a szakanyagok továbbítására, és azt meg is tartották.
A legtöbb cég, és az adatbázisok szerepelnek az oldalakon, és friss információkhoz juthattok, és ezeket ajánlom is folyton.


Nem kell ódzkodni. Az  információ cseréje nagyban segíti a kutatásokat, és ha valaki még mást is  lát, további új lehetőséget tárhat fel.

Néha kaptok tőlem művészeti dolgokat is, kikapcsolódásként senkinek nem árt meg, ha ismeri a zenét, a kortárs művészetet, és esetleg
lazít egy öt percet a feszes munkatempón. Sőt, talán kap olyan ösztönzést tőle, amivel csak jobb lesz.

A spam tulajdonképpen csak olyan levél, aminek a címzettje és feladója is ugyanaz, mégis a te fiókodba érkezik meg, és akár vírust is küldhetnek ott, de többnyire reklámoznak valamit, és linket küldenek. Nem biztos, hogy vírus. Hírlevelek is jöhetnek így, a rossz beállítások miatt.


Ezen úgy segíthetsz, ha a levélre kattintva a levelező rendszeredben megkeresed a lehetőséget, amivel a spam-eket rendes levéllé nyilváníthatod, és áthelyezed a beérkező mappádba, vagy rendszer át is helyezi azonnal.

Éppen ezért a türelmeteket és figyelmeteket kérem. Sok helyen nem tanítanak meg mindent az informatikában, ezeket a dolgokat sem.

A tűzfal beállításaid éppen eléggé megszűrik a vírusokat egy vírusírtóval.

Engedélyezd a Vezérlőpult beállításaiban azt, hogy az operációs rendszered frissítéseket töltsön le, és ne ijedj meg, mert ő csak a kiegészítő és szükséges programokat fogja letölteni!

Addig ne kapcsold ki a gépet dühösen, amíg magától ki nem kapcsol leállításnál,mert amikor a szükséges biztonsági frissítéseket letölti, ki fog kapcsolni!

A Windowsban XP, Vista, és Windows7 név alatt megvan minden vírusírtó, kártevő kereső program, le lehet tölteni. Sőt, a rendszer le is tölti, ha felajánlod, az Update-ben te magad is megkeresheted, amire szükséged van.. Esetleg kérhet más programokat is hozzá.

Érdemes a Flash Playert és az Adobe-ot letölteni az Adobe oldaláról, olyan fájlokat küldök...

Az OPEN Office minden fájlt meg tud nyitni, ami irodai. http://www.openoffice.org/hu/

A nyelvi beállításaidat nem elég a gépelő programban beállítani, akinek görög, arab és stb kell, annak a kódtáblát kell telepíteni, és a nyelvi beállításokban elérhetővé tenni egy hozzáadással, és nem a karaktereket beszúrni folyton!


Bővebb információt szívesen adok, ha kerestek!

Érdemes egy routert venni, ami leszedi a vírusok nagy részét, és nem engedi be a gépre többnyire..

Ezen kívül a vírusirtó beállításai és frissítései fontosak. Nem kell tehát ijedezni...

A társas oldalaknak sem az a szerepe, hogy téged ellenőrizzen.. Akkora kommandót nem tart fenn egy kormány sem erre...
Ez csak rögzültség..

És ugyan már? Mit is tudnak rólad meg onnan? Hogy mit szeretsz enni, inni, vagy melyik múzeumot kedveled, meg mit tanulmányozol, olvasol? Senkinek nincs ideje arra, hogy az életedet tanulmányozza folyton...

Viszont barátokra lelhetsz, és információra a kutatásodhoz.

A blogokról a Google + és a Facebook oldalak is elérhetők, a lapok linkjei átvezetnek egymásba, az automata válasz pedig minden fontos információt tartalmaz. Ne tiltsd le, nem nagy gond kitörölni, ha nincs rá szükséged.. Én  csak a Facebookon 1800 ember bejegyzéseit látom..
Te is képes vagy szelektálni!

Be is tudod állítani a dolgaidat, meg fogod találni amit kell..Mert olvasni tudsz, és szád van, hogy megkérdezd másoktól..

Meg türelmed is...
Ha nem megy, kérdezd meg a gyermekedet.. Fogja tudni...

Várom a cikkeket , a másolatokat, az eredetiket, a rendezvényeket, a dedikálásokat, és minden egyéb dolgot, amit fontosnak tartasz!

A te érdeked, a te értéked, ha ismernek, és átadod a tudásodat!


Szeretettel kívánok jó munkát, kikapcsolódást, barátkozást, és tanítást mindenkinek!


tollforgato.lap@gmail.com
tollforgato.lapcsoport@gmail.com
tollforgato.toertenelmi@gmail.com


Kékrózsa Bíborvirág (Varga Éva)

Budapest, 2012. június 19.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése