Keresés ebben a blogban

Tetszik? Jelöld be te is!

Tollforgató Történelmi Lap

2013. július 3., szerda

Felhívás


Kedves Tollforgató Irodalmi, Történelmi, Művészeti Lap alkotó, író, és olvasó!Szeretettel köszöntelek 2013 nyarán is, és továbbra is várom alkotásaidat! Mivel a lapot ingyenesen, önkéntes alapon vezetem, ezért jogdíjat én jelen pillanatban még nem tudok fizetni, de a lehetőséget, összetartást, és a védelmet biztosítom mindenki számára.

Mindenkinek köszönöm, aki jelen van, segít fejleszteni az alkotókat, olvasókat, tanít, szeret élni, és szeret tanítani másokat, hogy jobbá legyen a világa, és a teljes világunk.

Munkámnak köszönhetően a becslések szerint több milliósra becsült laprendszert sajnálatos módon támogatás nélkül nem tudom hivatalossá tenni, de igyekszem megjelenni veletek majd pályázatokon, hátha a magyar és nemzetközi fórumok közkedvelt oldalai a közélet sikeres és hivatalos színhelyévé válhatnak a közeljövőben, a sok támadás és a széthúzások ellenére is.

Mindenkinek a kitartását, szeretetét nagyon szépen köszönöm, aki itt maradt a megterheltségem ellenére is, és aki türelemmel és kitartással várt arra, hogy az alkotásai megjelenhessenek, és felkerüljenek.

Nem hagytam abba a szerkesztést, nagyon szeretlek és tisztellek benneteket, és a munkát, amelyet itt hobbiból és reményekkel telve 2008-ban elkezdtem!

Köszönöm Orosz T. Csaba biztatását, és bizalmát, hogy annyi nehézség ellenére is bízott bennem, és köszönöm a szüleimét, meg a pár régi tanárét, aki nyomon kísér a háttérből is mindent!

Szeretnék egy kicsit a laprendszeren változtatni. Mint láttátok, született egy Ókor Történelmi Lap is, amelyen egész jó minőségű kutatói adatbázist kezdtem el rendszerezni, hogy megkönnyítsem a diákok, tanárok és érdeklődők munkáját.

Láthattatok itt egy teljes nyelvi oldalt, egy környezet- és egészségvédelmi és egy jogi lapot is a Vegyes Hirdető felületei és a közös blog mellett, melyet Tollforgató Kreativitás néven találhattok meg a Blogspot oldalain!

A csatlakozó szerkesztők emailben kérhetik a csatlakozási kérelmet.

Mindenki számára szívesen küldök, és Önmaga töltheti fel a Kreativitás Blog oldalaira az alkotásait, nem csak a Tollforgató Lap oldalaira kerülhet fel.

Olyan alkotásokat tudok csak feltenni, amelyet csatoltok, kép, word formátumban, vagy akár open szoftver formátumban, szerkesztve.

Megköszönöm a figyelmet, mert a sima levélbe írt alkotás elveszhet, és a formátuma nem látszik, milyen lehetett eredetileg!

Köszönöm a figyelmet, hogy észrevettétek, hogy a tanároknak szeretnék egy kisebb fórumot biztosítani!

Nagy munka van benne, hiszen ugyanúgy kemény ellenállás uralja a terepet.

Itt a nyár.. mindenki pihen, olvasgat, utazgat, játszik az unokákkal, babázik, és még ki tudja milyen rejtekek felfedezésével foglalkozik!

Várom a sok fotót, videót, írást, amely megmozgatja az életeteket és mások életét.

A hónapban küldött alkotások között két választott bíráló fog válogatni, és külön oldalra, kiemelten fel fognak kerülni az alkotások. Hogy mit, milyen formában küldtök, nem korlátozom!

A lényeg, hogy bármilyen műfajban küldhetitek a Tollforgató Irodalmi, Történelmi és Művészeti Lapok oldalaira, blogjaira, és nem csak a társas oldalakra!

Kiadók, és nyomdák jelentkezését, múzeumok és levéltárak híreit, könyvtárak rendezvényértesítéseit is várjuk!
email:

tollforgato.lap@gmail.com
tollforgato.toertenelmi@gmail.com
tollforgato.lapcsoport@gmail.com


Várom a kérdéseiteket és alkotásaitokat!Szeretettel és tisztelettel:

Bíborvirág


U.i.: Remélem, a tegeződés senkit nem zavar... De ha a szeretet útjában áll, akkor nyugodtan szóljon! :) ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése