Szeretettel Üdvözöllek!

Küldj üzenetet! Tollforgató Irodalmi Lap: tollforgato.lap@gmail.com http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ Sziasztok! Új aloldalainkat is elérhetitek már a blogunkról is! Történelmi, írástörténeti és művészeti témákban is várom alkotásaitokat, publikációitokat! Színesíthetitek a lap kinézetét elemzésekkel, nyelvészeti munkákkal is! Az oldalakra várom mindazok jelentkezését, akik szívesen vennének részt egy interaktív blog megvalósításában is.. Helyet biztosítanék politikai-filozófiai és szociológiai írásoknak, régészeti és specializált történeti munkáknak is! Sikeres alkotást kívánok mindenki számára! Keressétek lapjainkat! http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ https://sites.google.com/site/tollforgatomuveszetilap/home https://sites.google.com/site/tollforgatotoertenelmilap/home Kellemes olvasást és kikapcsolódást kíván : Varga Éva ( Kékrózsa Bíborvirág) főszerkesztő

Keresés ebben a blogban

2017. július 23., vasárnap

Albérletet keres Pécsett végzős hallgató

Nappali hallgató Pécsett végzősként több szakma, sok munka mellett megbízható helyen albérletet keres, vagy lakható irodát, másfél szobás lakás, apartman, garzon érdekelné!


Azonnali költözéssel, aranyos és lehetőleg üzleti szemmel gondolkodó és művészetet, történelmet és természetet szerető embernél. Telefon zavaró, emailben kérjük az érdeklődést, ajánlatot, ma már mindenki, a nyugdíjas is a Facebook-on lóg, és mobilján elérhető, kezelni tudja alapon- fejlődj te is!
Szolgáltatás-Csere lehetőségek érdekelnek, bérlet fejében! 


Elérhetőség, érdeklődés:

Kiakadtam jeligére:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése