Szeretettel Üdvözöllek!

Küldj üzenetet! Tollforgató Irodalmi Lap: tollforgato.lap@gmail.com http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ Sziasztok! Új aloldalainkat is elérhetitek már a blogunkról is! Történelmi, írástörténeti és művészeti témákban is várom alkotásaitokat, publikációitokat! Színesíthetitek a lap kinézetét elemzésekkel, nyelvészeti munkákkal is! Az oldalakra várom mindazok jelentkezését, akik szívesen vennének részt egy interaktív blog megvalósításában is.. Helyet biztosítanék politikai-filozófiai és szociológiai írásoknak, régészeti és specializált történeti munkáknak is! Sikeres alkotást kívánok mindenki számára! Keressétek lapjainkat! http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ https://sites.google.com/site/tollforgatomuveszetilap/home https://sites.google.com/site/tollforgatotoertenelmilap/home Kellemes olvasást és kikapcsolódást kíván : Varga Éva ( Kékrózsa Bíborvirág) főszerkesztő

Keresés ebben a blogban

2019. november 22., péntek

A Nap Hold Csillagok rendezvényen résztvevők kedvezményes E-book rendelése estén kedvezmény a Szépségházban!


A QR kód a helyes meghirdetés eseménye





A Facebook-hibás megjelenítése miatt a fenti eseményt a következő oldalon keresse!



FŐSZERKESZTŐ LAPTULAJDONOSKÉNT ÚGY DÖNTÖTTEM, HOGY SAJÁT KÖTETEIMBŐL, CD-KIADVÁNYAIMBÓL ÉS A LAPBAN EDDIG KIADOTT ELEKTRONIKUS KÖTETEKBŐL 2019. NOVEMBER 19-ÉN ÉS 20-ÁN 50%-OS KEDVEZMÉNYT ADOK A RENDELŐKNEK!

A TOLLFORGATÓ IRODALMI, TÖRTÉNELMI, MŰVÉSZETI LAPCSOPORT (TOLLFORGATÓ ONLINE LAPCSOPORT- ARCHIVÁLT VILÁG)
20-ÁTÓL PEDIG DECEMBER 5-IG, A MÁSODIK RENDEZVÉNYÜNKIG A RENDEZVÉNYEN HELYBEN RÉSZTVEVŐK ÉS A FELIRATKOZÓ VERS, PRÓZA-, ÉS VERSMONDÓK 30%-OS KEDVZEMÉNYT KAPNAK A MEGJELENŐ KÖTETEK ÁRÁBÓL, AKIK MEG IS JELENNEK AZ 5B ÓRÁS RENDEZVÉNYEN.. EZEKET KIZÁRÓLAG ONLINE LEHET RENDELNI ÉS MEGKAPNI, VALAMINT A FIZETÉS A MEGADOTT SZÁMLASZÁMRA TÖRTÉNHET. A FIZETÉSI FELTÉTELEKET A HONLAPOKON IS EZEK SZERINT MÓDOSÍTOM!

A RÉSZTVEVŐK KAPNAK EGY EMLÉKOKLEVELET IS!

MINDEN TOVÁBBI RENDELŐ 20%-OS KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜL AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA ALATT, DECEMBER 5-IG!


https://archivaltvilag.blogspot.com/


https://sites.google.com/view/archivedworld-archivltvilg/szolgáltatások/vásárolható-kiadványok



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése