Szeretettel Üdvözöllek!

Küldj üzenetet! Tollforgató Irodalmi Lap: tollforgato.lap@gmail.com http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ Sziasztok! Új aloldalainkat is elérhetitek már a blogunkról is! Történelmi, írástörténeti és művészeti témákban is várom alkotásaitokat, publikációitokat! Színesíthetitek a lap kinézetét elemzésekkel, nyelvészeti munkákkal is! Az oldalakra várom mindazok jelentkezését, akik szívesen vennének részt egy interaktív blog megvalósításában is.. Helyet biztosítanék politikai-filozófiai és szociológiai írásoknak, régészeti és specializált történeti munkáknak is! Sikeres alkotást kívánok mindenki számára! Keressétek lapjainkat! http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ https://sites.google.com/site/tollforgatomuveszetilap/home https://sites.google.com/site/tollforgatotoertenelmilap/home Kellemes olvasást és kikapcsolódást kíván : Varga Éva ( Kékrózsa Bíborvirág) főszerkesztő

Keresés ebben a blogban

2020. február 17., hétfő

Dr. Aradi Éva indológus - keletkutató "Szkíták, hunok, magyarok" c. előadása Pápán az Edvy malomban


Valahol annak idején az arca alapján sokat találkoztam a hölggyel. Nem rémlik pontosan, elképzelhető, hogy Vojtilla tanár úrral tanítottak, de azóta nagyon sok év eltelt, és indológiával nem igazán foglalkoztam az elmúlt években, csak érintőlegesen, ókori területen, elsősorban római szempontok szerint. 
Bízom benne, hogy nem választottam rosszul, amikor az anyagot ajánlom. Az idő halad, sok elmélet változhat és változik  folyamatosan. Legalább a helyzet másoknak is munkát, feladatot ad, és igyekszenek átgondolni, folytatni, újra tanulmányozni mindent, vagy akár új öltleteket generálnak a lehetőségek. 

Nem szeretem, ami mostanában folyik, hogy mindenki csak ... és .... , stb. stb.  Minden relatív. Ha valami nem jó, igazolni kell, nem veszekedni. Ha valami jó. akkor meg tovább kell hagyományozni. Addig igaz valami, amíg ki nem derül róla más adatokkal, hogy hamis. De ha eleve elhiszik, hogy csak egy valami jó, és nem lehet és nem volt fejlődés, akkor már baj van. Nézzen mindenki magába, és a munkákba! Változtatni mindnkinek tudni kell, és lehet is!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése