Szeretettel Üdvözöllek!

Küldj üzenetet! Tollforgató Irodalmi Lap: tollforgato.lap@gmail.com http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ Sziasztok! Új aloldalainkat is elérhetitek már a blogunkról is! Történelmi, írástörténeti és művészeti témákban is várom alkotásaitokat, publikációitokat! Színesíthetitek a lap kinézetét elemzésekkel, nyelvészeti munkákkal is! Az oldalakra várom mindazok jelentkezését, akik szívesen vennének részt egy interaktív blog megvalósításában is.. Helyet biztosítanék politikai-filozófiai és szociológiai írásoknak, régészeti és specializált történeti munkáknak is! Sikeres alkotást kívánok mindenki számára! Keressétek lapjainkat! http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ https://sites.google.com/site/tollforgatomuveszetilap/home https://sites.google.com/site/tollforgatotoertenelmilap/home Kellemes olvasást és kikapcsolódást kíván : Varga Éva ( Kékrózsa Bíborvirág) főszerkesztő

Keresés ebben a blogban

2022. november 15., kedd

Lövey Találkozó

 

Rendezvénytervezet

Lövey Találkozó

Leővey, Leőwey, Lővei, Lővey, Lövey, Lövei stb.

családfakutatások

2022. december 10-15.

Archivált Világ- Archived World

Online Konferencia




KEDVES OLVASÓINK, SZERZŐINK, ALKOTÓINK!



2022. DECEMBER 10-15.

Fontos dátumnak ígérkezik.

Miért?



Több megkeresésre sok évnyi kutatás után szeretnék egy konferenciát rendezni,

igaz, egyenlőre csak online.

Sokan akartak a kutatásokba becsatlakozni, önálló munkáikkal és adatokkal is. Sokan visszakoztak. Én szeretném megadni a lehetőséget mindenkinek, hiszen a családok nem csak a politikai, gazdasági, hanem a szociális helyzet miatt is széthullani igyekszenek.

Nem kertelek, kíváncsi vagyok én magam is. Sok a levéltári, kutatói, történészi, levéltári hiba.


Szeretettel várom azon kutatók, családfa tagok jelentkezését, akik nyilvánosan is szeretnék ismertetni eredményeiket, vagy a birtokukban levő iratokkal, azok ismertetésével történetükkel hozzá tudnak járulni, vagy hozzájárulnának a kutatásokhoz, vagy történelmükhöz, valamilyen előadásban. Szeretném, ha az egymás számára ismeretlenek is megismerkednének, és az ellenségesen támadók is szót kapnának, s a félreértéseik kezelődnének.



A jelentkezéseket december 7-ig várom. A rendezvényt Zoom, Team felületen, Google Tanteremben, Youtube-on, Tiktokon, Facbookon lehet megtartani, vagy szeretném tartani. Akár egyedi bejelentkezéssel. Tematikát nem adok, egy vázlatot írnék, ötletként.





Vázlat:




névtan

diplomatika

szfragisztika

kronológia

történeti anyagok

levelek

könyvek

újságcikkek

fotótár

videók

háború

kivándorlások

visszatérés

katonai történetek

címertan

rangjelek

geográfia




Naponta 4-4 előadásra kerülhet sor, délelőtt és délután.

Jelentkezni lehet: 2022.11.15 -től 2022. 12.07 -ig.

Kapcsolattartás: Varga Éva















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése