Szeretettel Üdvözöllek!

Küldj üzenetet! Tollforgató Irodalmi Lap: tollforgato.lap@gmail.com http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ Sziasztok! Új aloldalainkat is elérhetitek már a blogunkról is! Történelmi, írástörténeti és művészeti témákban is várom alkotásaitokat, publikációitokat! Színesíthetitek a lap kinézetét elemzésekkel, nyelvészeti munkákkal is! Az oldalakra várom mindazok jelentkezését, akik szívesen vennének részt egy interaktív blog megvalósításában is.. Helyet biztosítanék politikai-filozófiai és szociológiai írásoknak, régészeti és specializált történeti munkáknak is! Sikeres alkotást kívánok mindenki számára! Keressétek lapjainkat! http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ https://sites.google.com/site/tollforgatomuveszetilap/home https://sites.google.com/site/tollforgatotoertenelmilap/home Kellemes olvasást és kikapcsolódást kíván : Varga Éva ( Kékrózsa Bíborvirág) főszerkesztő

Keresés ebben a blogban

2022. október 5., szerda

Lövey Varga Éva Botránykönyv részekben Jóslatok, megérzések és valóság

 Lövey Varga Éva

Botránykönyv részekben

Jóslatok, megérzések és valóság


Az imént olvastam egy John Lennon idézetet.


" Elmebeteg emberek irányítják világunkat, elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják."

Telibe trafált minden jóslatot, valóságot. Pedig, hány évtized ment el azóta.

Mára már igaz, hogy az emberek többsége nagy fokon aberrált, aberrálódik az elhatárolódások és harcok miatt. Itt nem lehet tanulni, tanítani, dolgozni, alkotni, minden előbb-utóbb szégyen lesz. Minden eltűnik, senki nem emlékszik semmire, nem lesz nyoma, vagy más tulajdonába kerül, s mások másként fognak emlékezni rá. Három évtizeddel utána átírják az adatokat, mert a hibát alapul véve javítanak, s a korábbi rendszerekhez értő ember, szoftver, gép, adat valamilyen hiba, pusztulás, magántulajdon miatt nem elérhető. Az energiák áramlását viszont nem képes az ember leállítani, bármit tesz, tehát ezek az emberek elkezdenek lecsúszni a spirál aljára. Tudjuk jól, hogy a fizika törvényei szerint nincs a spirálnak olyan része, ami az aljáról a tetejére visszavezetne. Sem rövid, sem hosszú úton.

Ismét rossz érzéssel töltött el ezeknek a rideg, oktalan állapotoknak az érzékelése. Az ember érzi, olykor be is határolja, szeretne segíteni az illetőnek, illetőknek, de nem lehet.


Nem is olyan régen egy Sz. vezetéknevű fiúnak (a 90 éveshez fiú) küldtem egy ingyenes 7 részes egyetemi szintű oktatási linket, ami több száz dollárba is kerülne. Még rám támadt, mert én linket mertem neki bejelentés nélkül küldeni, s hogy az vírus.


A buta emberek ma már minden linket letiltogatnak a közösségi oldalon, hogy az vírus. Érdekes, a vírusírtók szerintük nem működnek, nem riasztanak, stb. Csak nem tudom, miért veszik meg akkor, s ha nem értenek hozzá, miért használnak valamit.


Semmi baj drágám, ha majd fizetni kell érte, majd ha kifizetted, legközelebb a pénzedért megkapod a tudást. Így is lehet....


Kis mérgelődés után én is tovább lépek...nem kell minden buta embernek tanulni, ingyen pedig pláne nem. Így is hozzá tudok állni.


Sok támadás ér, ért. Másokat is. A jóért, amit az ember ad. Pedig nem beszéltem szinte soha senkivel. Dolgozni kellett. A sok tízezer ismerős a tíz év alatt, húsz év alatt elkopott: vagy elhunyt, vagy más pályára állt, elvonult, magába borult, stb.

Aki nem keres, azt nem keresem - mondá.

Nos, kinek okoz hát bajt ezzel? Csak magának, hisz a másiknak lehet baja, bánthatják, zsarolhatják, kirabolgatták, kirabolhatták, eltűnhetett a telefonja, számítógépe, ellophatták iratait, s így tovább.


De, aki nem látta, nem élte át, nem tudja.


Sűrű homály a szem előtt, nem akarja látni a távolban a bajt az ember, de érzi... A fájdalom őt is éri, ismeretlenül.



E.S.P.-ről, vallási, szellemi kiválasztódásról, képességekről írtam. //

E.S.P.

"Extraszenzoriális percepció (E.S.P.), azaz érzékszerveken kívüli érzékelés, amelyet hatodik érzéknek is neveznek. Ez egy általános kifejezés a normális érzékszervekkel nem elérhető eseményekről történő információszerzésre.

Ide tartozik a


a telepátia (elmék közötti közvetlen kommunikáció),


a tisztánlátás, clairvoyance (más helyeken történő események észlelése),


prekogníció (jövőbelátás),


a különleges aspektusok észlelése (pl. auraolvasás).



In.: Wikipedia//


Olyanokról, melyekre nincs orvosi, tudományos válasz, amely az emberi tudást és határait mar tíz szakma után is meghaladja. S emberi ésszel felfoghatatlan. Ezt a jogi és társadalmi szervek fekete bárányként kezelik, míg a korábbi évezredek, évszázadok kiemelt tisztelettel kezelték. Lásd az egyiptomi, római, indián mongol, kínai és egyéb afrikai vagy ázsiai, ausztrál vagy amerikai ősi társadalmakat.


Nos, most nem néprajzról, nem vallásról, nem történelemről vagy régészetről akartam írni.

Nem is szociológiáról vagy neveléstörténetről, esetleg orvostudományról.

Nem a gyógyszerek, nem a sámánok, táltosok, papok gyógynövényei a megoldások a szavakra, tettekre, nagyon jól tudjuk. A lelket nem a fizikai szerek fogjàk gyógyítani, ahogy más tetteit, és annak következményeit sem. Ha Tamás a könyvtárban Éva számítógépéről ellopja a családfa kutatása anyagát, és az eltűnt anyagot nem adja le, attól nem kerül vissza a gépére, ha Klári azt állítja, hogy sokáig dolgozott Éva, nem haladt, tehát buta... S gyógyszer kell neki. Viszont Éva emlékezni fog 26 évvel utána is, s nem a sejtbiológiát vagy fizikát megváltoztatni igyekvő ingerületátvitelt gátló szerektől, hanem a sejteket belülről tápláló ásványi anyagoktól, vitaminoktól, táplálékoktól. Bár, kétségtelen, ezek a számítógépre nem fogják ugyanúgy visszatenni az anyagot, ahogy az orvos sem, aki gondolkodik a betegségeken, vagy a rendőr, aki nem nyomoz, vagy az orvos hatasára butaságot fog a nyomozásban állítani...


Gondolom, nem kell fojtatni az elmélet gyakorlatát, vagy a gyakorlat elméletét.


A világ a logikára, a logikákra épül.



Aztán a jó és rossz napok is az alapján váltják egymást, ki mit mond, tesz, vagy mulaszt, s melyik utat veszi számba, melyikre lép...

Így lesz negszüntetve a határ a jóslatok, valóság és megérzések közt is.






Szeged, 2021. július 09. 00:04



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése