Szeretettel Üdvözöllek!

Küldj üzenetet! Tollforgató Irodalmi Lap: tollforgato.lap@gmail.com http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ Sziasztok! Új aloldalainkat is elérhetitek már a blogunkról is! Történelmi, írástörténeti és művészeti témákban is várom alkotásaitokat, publikációitokat! Színesíthetitek a lap kinézetét elemzésekkel, nyelvészeti munkákkal is! Az oldalakra várom mindazok jelentkezését, akik szívesen vennének részt egy interaktív blog megvalósításában is.. Helyet biztosítanék politikai-filozófiai és szociológiai írásoknak, régészeti és specializált történeti munkáknak is! Sikeres alkotást kívánok mindenki számára! Keressétek lapjainkat! http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ https://sites.google.com/site/tollforgatomuveszetilap/home https://sites.google.com/site/tollforgatotoertenelmilap/home Kellemes olvasást és kikapcsolódást kíván : Varga Éva ( Kékrózsa Bíborvirág) főszerkesztő

Keresés ebben a blogban

2022. október 5., szerda

Lövey Varga Éva Seuso_Mindent Bele "Mert, a munka nemesít..."

 Lövey Varga Éva

Seuso_Mindent Bele


"Mert, a munka nemesít..."


Nézem az elektronikus levelek postafiókjaiban a kapott leveleket.

Illetve, nézném.

Ritkán érkezik válasz azon kívül, hogy az emailek olykor egy évtizede is, le vannak tiltogatva, a Microsoft kontaktok és kapcsolattartási, üzemeltetési hibák mellett, vagy adott esetben éppen az egyetemi ingyenszoftveres visszaélések, avagy az office-ok, a banki rendszerekkel való visszaélések mellett. Mert valljuk be, még az informatikához értő is belebotlik a visszaélésekbe, a rendszer- és üzemeltetési hibákba.

Olykor nem csak az elektronikus hiba miatt, csak mert valaki a munkahelyen, könyvtárban vagy nyomozati szervnél rosszindulatú, borsot akar törni a főnök, a kollega, a kolleganő orra alá, hogy lejárassa a viccért, a késedelem miatt, sorolhatnánk.

Valahogy elég dühítő, ha a magánleveleidet szétpréselik, a kész anyagaidat más nevén kiadják, vagy elzavarnak az óráról, mert valaki más neve van a dolgozatod előtt levő borítón, mert a nyomda összekeverte, és hibásan vitték ki. Esetleg a nyomtatóban összenyomtatnak hat helyről 24 anyagot. S évekig senki nem javítja.


Uff, szólottam... Mondja és mondta egykor az indiánok főnöke, a hagyomány szerint.


A baj fokozódik.


Ilyen, mikor a szakszerveknél, oktatási intézménynél lusta, hanyag, károkozó, tanulni nem hajlandó, jogot és társadalmat, etikát figyelembe nem vevő emberek ülnek..


Van megoldás? Van... Nem elég megtalálni.



Szeged, 2021. július 12. 19:45









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése