Szeretettel Üdvözöllek!

Küldj üzenetet! Tollforgató Irodalmi Lap: tollforgato.lap@gmail.com http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ Sziasztok! Új aloldalainkat is elérhetitek már a blogunkról is! Történelmi, írástörténeti és művészeti témákban is várom alkotásaitokat, publikációitokat! Színesíthetitek a lap kinézetét elemzésekkel, nyelvészeti munkákkal is! Az oldalakra várom mindazok jelentkezését, akik szívesen vennének részt egy interaktív blog megvalósításában is.. Helyet biztosítanék politikai-filozófiai és szociológiai írásoknak, régészeti és specializált történeti munkáknak is! Sikeres alkotást kívánok mindenki számára! Keressétek lapjainkat! http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ https://sites.google.com/site/tollforgatomuveszetilap/home https://sites.google.com/site/tollforgatotoertenelmilap/home Kellemes olvasást és kikapcsolódást kíván : Varga Éva ( Kékrózsa Bíborvirág) főszerkesztő

Keresés ebben a blogban

2022. október 5., szerda

Lövey Varga Éva Seuso_Mindent Bele & Régész a pácban & Jog az igazságért Jog és jogok tiprása



Lövey Varga Éva

Seuso_Mindent Bele & Régész a pácban & Jog az igazságért




Jog és jogok tiprása




Nem tudom, csak a közösségi és munkahelyi megnyilvánulások alapján sejtem, hogy nem csupán a bírósági és rendőrségi rendszerben van egészségügyi alkalmassági téren és oktatási színvonal, értelmi szint szerint probléma,...




Az az igazság, hogy mindenki tudta, tudja, hogy nem csak a hekkerek miatt van informatikai téren több végzettségem, nem csak a régészeti munkákhoz kellett, geológiai vagy térképészeti rendszerek kezeléseihez, hanem vegyipari és környezetvédelmi, adminisztrációs, egészségügyi, térinformatikai, jogi és más területeken. Tehát, nem vagyok kezdő az egykori Commodore-64 után.

Következetesen szívesen segítek, oktattam, tanítottam, nem csak kiadványszerkesztést.

Sorolnj kár. Egyesek azt képzelik jogászként, bíróként vagy rendőrként minden okiratot minden következmény és előzmény nélkül össze-vissza hamisíthatnak az ügyésszel, megfelelő kommunikációk, adatvédelem és tájékoztatás, avagy postai hibák, vagy kiadmányozói hozzáértések nélkül.

Olykor a kötelező formaságokat fel kell függeszteni, ha nem ép elméjű, avagy etikátlan emberekkel küzd valaki a rend és a köz érdekében.

Egy idő után a dömpingszerű hibákat és hamisításokat látni és megélni, végzésekben hamisításokat látni nem csak egészségügyi vagy más végzettségekkel kiakasztó, de jogi adminisztrációs, polgármesteri hivatali vagy más munkák mellett is.




Sajnos nagyon is elérkezdtünk arra a pontra, amikor az ember egykori kiemelkedő teljesítményű hallgatóként elkezdi a jogi eljárókat BNO-kód szerint csoportosítani és felírni a bűnpártolók listajára a diplomatolvajlás, a táskalopások, személyi igazolvány visszaélések, az építőipari meg banki lopások, a TAJ-cserével meg a hanyagsággal okozott halálesetek listáján..




A bírói poszt mentelmi joga nem IQ meg gondolkodásmentességgel vagy okirathamisítás dömpinggel vagy károkozással, lehúzással kell, hogy járjon, főleg meg paragrafusok közé iktatott hazugsággal, rágalmazással.




Nem írom még le, miért lettem most mérges, az indulat kevésbé asztalom, de a felháborító eseteket valamilyen szóval, érzelemmel jelezni kell.




A napló ugyanis, a munkanapló minden tényezőt, logikai adatot megmutat, megfelelő értékrenddel, amit a bírói agykapacitás nem bír, meg nem bírt el.

Jól látható, hogy törvénymódosítási dömpingre lenne szükség, de hiába hangsúlyozok. Kettessel végzett ügyvédek is dolgoznak, betegséggel küzdők, lopott diplomások, vagy pénzen vett diplomások is. Bírók is. Az ilyen mindig meglátszik a beadványozónak adott válaszokon, eljárasokon, postai meg elektronikus csalasokon, a tényállások ismertetésének elmaradásain, azok hamisításain. Amikor a fogalmakkal nincs tisztában valaki, annak nem magyarázhat az ember, hogy esetleg vaksi voltál, nem érted, átugrottad ..




Azt hiszem, bírói mentelmi jog felfüggesztések sora várható, informatikai rendszercserékkel, vagy tömeges hisztériák, tüntetések, vagy következményként halálesetek, a felelőtlenség átkain..




Talán az ilyen emberek a szidás helyett, a kérés helyett jobban felfogják, ha kiélezett irónia tárgyaivá válnak, meg kiszámlázzák a nevükre a hatszázmillió dolláros tartozást.










Szeged, 2021. augusztus 02. 21:31.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése