Szeretettel Üdvözöllek!

Küldj üzenetet! Tollforgató Irodalmi Lap: tollforgato.lap@gmail.com http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ Sziasztok! Új aloldalainkat is elérhetitek már a blogunkról is! Történelmi, írástörténeti és művészeti témákban is várom alkotásaitokat, publikációitokat! Színesíthetitek a lap kinézetét elemzésekkel, nyelvészeti munkákkal is! Az oldalakra várom mindazok jelentkezését, akik szívesen vennének részt egy interaktív blog megvalósításában is.. Helyet biztosítanék politikai-filozófiai és szociológiai írásoknak, régészeti és specializált történeti munkáknak is! Sikeres alkotást kívánok mindenki számára! Keressétek lapjainkat! http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ https://sites.google.com/site/tollforgatomuveszetilap/home https://sites.google.com/site/tollforgatotoertenelmilap/home Kellemes olvasást és kikapcsolódást kíván : Varga Éva ( Kékrózsa Bíborvirág) főszerkesztő

Keresés ebben a blogban

2010. július 26., hétfő

Tisztelt Pázmányos Öregdiák!

Tisztelt Pázmányos Öregdiák!



Engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán működő Alumni (Öregdiák) Rendszerre. Az alumni szolgáltatás keretében a PPKE JÁK-on diplomát szerzett hallgatóink számára szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy kapcsolatban maradhassanak egymással és az egyetemmel, tájékozódhassanak a Kar által szervezett szakmai konferenciákról, továbbképzési programokról, kari eseményekről, könyvbemutatókról, kari kiadványokról, felmérésekről, fejlesztésekről, stb.



Szeretnénk kérni az Ön segítségét a minél teljesebb alumni adatbázis kiépítésében, illetve a meglévő adatok frissítésében! Kérjük, kattintson az alábbi linkre, és töltse ki az ott található rövid adatlapot! (Az azonosításhoz szükséges adatokat lehetőség szerint akkor is adja meg, ha korábban már töltött ki a hallgatói utánkövető rendszer számára hasonló – papír alapú – adatlapot. Az Ön által megadott adatokat az intézmény a hatályos adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően kezeli ill. tartja nyilván. Az űrlap kitöltése kb. 3 percet vesz igénybe.)



Az adatlap innen érhető el:

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDByOXBxU3BfX2 01Z0pNYkkzSWp1SVE6MQ



Kérjük, hogy ezt a levelet küldje tovább a PPKE JÁK-on diplomát szerzett ismerőseinek – különösen azoknak, akik az első évfolyamok valamelyikében végeztek –, illetve a közösségi oldalakon ossza meg pázmányos ismerőseivel az adatlap linkjét!

Köszönjük segítségét!


PPKE JÁK - Karrier Iroda
1088 Budapest, Szentkirályi u. 28-30.
Telefon: 4297 200/ 310, Fax: 266-5286
http://www.jak.ppke.hu/karrier

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése