Szeretettel Üdvözöllek!

Küldj üzenetet! Tollforgató Irodalmi Lap: tollforgato.lap@gmail.com http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ Sziasztok! Új aloldalainkat is elérhetitek már a blogunkról is! Történelmi, írástörténeti és művészeti témákban is várom alkotásaitokat, publikációitokat! Színesíthetitek a lap kinézetét elemzésekkel, nyelvészeti munkákkal is! Az oldalakra várom mindazok jelentkezését, akik szívesen vennének részt egy interaktív blog megvalósításában is.. Helyet biztosítanék politikai-filozófiai és szociológiai írásoknak, régészeti és specializált történeti munkáknak is! Sikeres alkotást kívánok mindenki számára! Keressétek lapjainkat! http://sites.google.com/site/tollforgatoirodalmilap/ https://sites.google.com/site/tollforgatomuveszetilap/home https://sites.google.com/site/tollforgatotoertenelmilap/home Kellemes olvasást és kikapcsolódást kíván : Varga Éva ( Kékrózsa Bíborvirág) főszerkesztő

Keresés ebben a blogban

2010. június 22., kedd

Mága Zoltán MEGHÍVÓ

A Mága Zoltán MEGHÍVÓ

A Nemzet összefogása az árvízkárosultakért

Tisztelt Hölgyem/Uram,
Kedves Barátom,

Most, hogy hazánkat ismét súlyos árvíz sújtotta, szeretnék újra segítő kezet nyújtani a károsultaknak. Így történt ez 2006-ban is, amikor minden segítséget próbáltam megadni a rászorulóknak kiemelkedő művésztársaimmal együtt.
A természeti károk gyors és szakszerű felszámolásáért nemzeti összefogást kezdeményeztem, és úgy határoztam, hogy a 100 templomi jótékonysági koncertsorozaton belül több jótékonysági koncertet is rendezek az árvízkárosultak javára. A legnagyobbnak ezek közül Budapesten a Deák téri Evangélikus templom ad otthont. Lehel László Úrral, az Ökomenikus Segélyszervezet igazgatójával karöltve így szeretnénk összefogni és részt venni a Magyarországon élő árvízkárosultak megsegítésében, bajaik enyhítésében.
A jótékonysági est folyamán felcsendülnek Bach, Schubert, Vivaldi, Albinoni, Verdi, Puccini, Beethoven, Mozart egyházi és klasszikus művei.
Az eseményen fellépnek: Frankó Tünde, Pándy Piroska és Csonka Zsuzsa a Magyar Állami Operaház magánénekesnői, Kalocsai Zsuzsa az Operettszínház primadonnája, valamint Boncsér Gergely a Magyar Állami Operaház magánénekese, Vadász Zsolt az Operettszínház művésze, Ádok Zoli énekes és még sokan mások. Közreműködik a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, a Szolnoki Bartók Béla Kamarakórus és a Szená-Torok Kórusa.
Az ünnepi istentiszteletet Gáncs Péter püspök úr celebrálja.
Ezúton szeretettel és nagy tisztelettel meghívom Önt és Kedves Családját a 2010. június 23-án 19 órakor tartandó segélykoncertemre, melynek helyszíne a Deák téri Evangélikus templom.

A KONCERTRE A BELÉPÉS INGYENES, természetesen ki-ki a maga módján lehetősége és szíve szerint adományozhat a helyszínen. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!
A jótékonysági est teljes bevételét az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el az árvízkárosultak részére.

Szívélyes üdvözlettel:
Mága Zoltán
hegedűművész

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése